Planering inför träff 4

Inför nästa tillfälle är det flera moment som måste förberedas. Dels ska vi ha studiehandledare på besök och då måste allt vara förberett, t.ex. att vi vet vilka som kommer och att de får en chans att förbereda sig på lärarnas frågor, dels ska lärarna få utvärdera kursen för nu har halva tiden redan gått. Så snabbt tiden går när man har roligt!

När vi skriver, i detta fall utvärderingen, fastnar, diskuterar och väger vi orden fram och tillbaka. Vi vänder och vrider tills det nästan går runt i huvudet på oss. Detta är diskussioner som får ta tid när vi planerar för det är därför som vi blir väldigt nöjda med uppgiften när den är färdigställd. Ibland kan det skapa en stress för att det känns som om vi inte ska hinna med allt annat, men med facit i hand så blir vi alltid färdiga på utsatt tid. Därför fortsätter vi att fokusera på en sak i taget och gör den riktigt bra. Det är något vi kan ha med oss in i undervisningen. Måste vi alltid ha med alla delar för att hinna med så mycket som möjligt eller kan vi fokusera på några få och göra dem riktigt bra?

Men det var ingen vanlig dag utan det var Linas födelsedag så hon hade med sig tårta. Det finns inget som samlar energi så som fika och trevligt sällskap! Trevlig helg! 

 
  
 

Lämna en kommentar